BISKELIA

Początkowo świeży kremowy smak mleka szybko zastępują nuty biszkopta i miękki karmel akcentowany przez szczyptę soli. Czekoladowy wykończenie rozpływa się delikatnie na podniebieniu. 

BAHIBE

Intensywność kakao i mleka: Wysoka zawartość czekolady mlecznej doskonale równoważy gładkość mleka, zanim wykaże posmak owocowy z lekką goryczą.

ITAKUJA

 Bukiet aromatów owocowych a następnie ustępuje aromatom brazylijskiego kakao. Głębokie aromaty terroiru są początkowo rozwijane podczas pierwszej fermentacji. Owoce męczennicy dodawane w drugiej fermentacji łączy się z nutami kakaowymi i owocowymi.

AZELIA

Orzech laskowy i czekolada doskonale wymieszane z delikatnie gładką i doskonale słodką czekoladą mleczną.

ARAGUANI

  Wykonana z rzadkich wenezuelskich ziaren kakaowych, ARAGUANI 72% można porównać do doskonałych win z wysokimi taninami i długotrwałego wykończenia na podniebieniu. Ma smaki porzeczek i kasztanów z nutami miodu i świeżo pieczonego chleba. .

EXTRA BITTER

Czekoladowy i Intensywny smak Ten Extra Bitter Grand Cru Blend jest dobrze wyważoną kombinacją ziaren kakaowych, co daje pełną i potężną czekoladę.

CARAMÉLIA 36%

CRUNCHY PEARLS

Chrupiące płatki zbożowe pokryte  pyszna czekolada mleczna z Valrhony, z wyraźnym smakiem karmelu i subtelnymi aromatycznymi pikantnymi nutami herbatników.

ALPACO

Dąb i Kwiaty: Delikatna, kwiatowa nuta jaśminu i pomarańczy ustępują  wyrafinowanej goryczy i drzewnych smaków.

MACAE

Suszone owoce i czarna herbata: Macaé 62% charakteryzuje się potężnym smakiem czekoladowym z nutami suszonych moreli, pieczonych ziaren kakaowych i czarnej herbaty, wzbogaconej delikatnie gorzkim wykończeniem.

ANDOA

Świeże i gorzkie: Andoa Noire to odrobina świeżości i mocnych gorzkich nut, które wzbogacają się i stają się bardziej złożone podczas degustacji.

WAINA

Mleko i wanilia. Waina jest wykonana z najlepszych ekologicznych surowców. Z lekko beżowym odcieniem, który nadaje cukier trzcinowy, Waina dostarcza intensywne nuty świeżego mleka przeplatanego kremem, który łączy się harmonijnie z odrobiną wanilii.

EXTRA AMER

Do wnętrza i wypełnień: Extra Amer 67% to wielka równowaga między mocną i gorzką. Specjalnie przygotowany do receptur o silnym smaku kakaowym.

PASTA PRALINOWA MIGDAŁOWA

60% Almond Praliné zapewnia doskonałą równowagę między ugotowanym karmelem a słodkimi nutami.

PASTA PRALINOWA PECAN

Pasta o nieoczekiwanym profilu intensywnego smaku. Naturalny smak owocowy z lekko gorzkim wykończeniem. Piękny brązowy kolor z akcentami mahoniowymi.

PASTA PRALINOWA PISTACJOWA

Pistacjowa pralina, wyróżniająca się jasnym kolorem i wspaniałymi nutami pistacjowymi.

Le Patio Polska Sp. z o.o.

ul.Olbrachta 94

01-100 Warszawa

tel: 514 789 425                                                                                                       e-mail:   info@lepatio.pl